Un proiect reușit începe cu o evaluare amanunțită

Proiectele în care suntem implicați vizează facilitarea canalelor de mobilitate a forței de muncă pe patru segmente: România-România, România - UE, UE-România sau Asia-România.

Încurajăm atragerea de personal calificat pentru diferiți utilizatori care optează pentru munca temporară. Angajații detașați beneficiază de tot suportul necesar pe perioada în care sunt angajați.

Tipuri de proiecte

Proiectele în care suntem implicați vizează facilitarea canalelor de mobilitate a forței de muncă pe patru segmente: România-România, România – UE, UE-România sau Asia-România. Încurajăm atragerea de personal calificat pentru diferiți utilizatori care optează pentru munca temporară. Angajații detașați beneficiază de tot suportul necesar pe perioada în care sunt angajați.
România – România

În România punem la dispoziție personal specializat pentru companii cu obiect de activitate divers. Înțelegem nevoile clienților, fluctuațiile legislative sau cele ale pieței muncii, insistând asupra informării cât mai rapide. Flexibilitatea și orientarea spre identificarea de soluții rapide și eficiente asigură angajatorii de calitatea serviciilor pe care le furnizăm. În același timp păstrăm o legătură activă cu angajații noștri, HR Direct Interim prezentându-se ca o companie cu și pentru oameni.

România – UE

HR Direct Interim funcționează și ca agenție de intermediere a angajatorilor din spațiul european cu forța de muncă românească, aceasta fiind una dintre liniile de business care au pus bazele dezvoltării rapide a societății, dar și a experienței echipei. Franța, punctul nostru comun ca echipă, este și spațiul cu care colaborăm activ. Specializările muncitorilor detașați acoperă necesarul de personal din domenii precum construcții, ateliere de confecții și producție, comerț, inginerie, tehnic, transport, logistică, turism și nu numai, demonstrând că România produce personal calificat, care își dorește să progreseze.

UE – România

Viziunea noastră asupra spațiului european se concentrează pe extinderea activității și atragerea de personal pe teritoriul românesc. Implementăm astfel un model prin care ne dorim să evidențiem potențialul țării noastre. Forța de muncă străină este una dintre soluțiile cheie pentru dezvoltarea pieței în România și acoperirea deficitului de personal, dar și o oportunitate pentru un schimb de idei, experiențe și valori.

Asia – România

Parteneriatul Asia – România începe să prindă contur prin deschiderea unei filiale teritoriale. Forța de muncă asiatică este recunoscută pentru energia și adaptabilitatea sa, astfel ne dorim stabilirea unei conexiuni active, încurajând beneficiile schimbului cultural și ale mobilității resursei umane. Recrutarea și integrarea în muncă a forței de muncă străine sunt coordonate activ de reprezentații noștri care asigură consultanța necesară, atât muncitorului detașat, cât și angajatorului pe toată perioada de desfășurare a muncii temporare.

SCRIE-NE UN MESAJ SI REVENIM CU DETALII!