Vă căutați activ un loc de muncă?

HR Direct Interim vă stă la dispoziție! Fie că vă doriți un post în România sau căutați oportunitatea unei relocări, dispunem de un portofoliu stufos de proiecte care acoperă o varietate de specializări.
Ne dorim persoane motivate care să activeze în domenii precum construcții, ateliere de confecții și producție, comerț, inginerie, tehnic, transport, logistică, turism și lista poate continua! În funcție de specificul postului disponibil căutăm persoane cu experiență în domeniul respectiv, care pot să cunoască sau nu o limbă de circulație internațională sau să dețină permis de conducere. Ne propunem ca procesul de recrutare să fie rapid și eficient, atât pentru candidat, cât și pentru client. Ne bazăm pe acuratețea datelor furnzate de către candidații noștri și funcționăm bazându-ne pe principiul de a oferi și de a cere seriozitate din partea tututor celor implicați în proces.

Așteptăm cu interes să ne cunoaștem!

Pentru detalii privind oferta completă și la zi a locurilor de muncă disponibile în cadrul agenției noastre ne puteți contacta de luni până vineri în intervalul orar 10:00-17:00 la numărul de telefon 0756 712 103, prin e-mail la adresa recrutari@directinterim.ro sau ne puteți trimite un CV în secțiunea Trimite CV  iar noi vă vom contacta pentru o oportunitate de carieră!

SCRIE-NE UN MESAJ SI REVENIM CU DETALII!