Echipa noastră

Maximilien Caradja Johnson,

fondatorul HR Direct Interim, s-a născut și a copilărit în Paris până în anul 1998 când s-a mutat în România și a petrecut o perioadă de aproximativ 15 ani în București. A urmat cursurile liceului francez Anna de Noailles alături de Constantin și Maxime. Pasionat de mediul afacerilor încă de la o vârstă fragedă, la 18 ani a deschis prima sa afacere, franciza unei societăți din domeniul întreținerii autovehiculelor. Concentrat întotdeauna pe dorințele oamenilor, și-a creat o echipă competentă și de încredere bazându-se pe principiul reinserției economico-sociale, identificând astfel un potențial cadru pentru dezvoltarea durabilă a resursei umane în România. Pentru acest lucru, a primit în 2010 premiul „inițiativa socială IMM” din partea Camerei de comerț și industrie franceză în România (CCIFER). După primii 5 ani ca antreprenor „român”, s-a întors în Franța pentru a lucra în cadrul societății-mamă ca director de filiale. Astfel, a reușit să redreseze cu succes activitatea filialelor din Lens, Lille și Lyon în urma identificării unor probleme cheie ca productivitatea scăzută sau dificultatea de recrutare și fidelizare a personalului calificat. Însă în fiecare zi era măcinat de gândul de a avea cu el echipa pe care o formase în România. Astfel s-a născut ideea de a crea HR Direct Interim, agenție de muncă temporară a cărei viziune este aceea de a valoriza resursa umană la cel mai înalt potențial al său și de a pune la dispoziția clienților sau angajaților soluții!

Maxime Enescu

S-a născut la Paris din părinți români. Când acesta a împlinit vârsta de 7 ani întreaga familie s-a mutat înapoi în România, iar Maxime a rămas integrat în sistemul de educație francez din țară, unde i-a cunoscut pe Maximilien și Constantin. După terminarea liceului a urmat cursurile Universității Sorbona din Paris. Atras de și mereu atent la problemele de natură ecologică, în urma timpului petrecut la Paris, el a sesizat o puternică diferență între cele două țări cu privire la acest capitol. Astfel s-a întors în București pentru a înființa, și din pasiune pentru ciclism, dar și îndrumat de principiile responsabilității sociale, prima sa afacere: o firmă de curierat pe bicicletă. După 5 ani dedicați acestui domeniu, la finalul anului 2017, i se alatură lui Maximilen în aventura HR Direct Interim în calitate de asociat, în prezent ocupându-se în special cu partea logistică și toate problemele operaționale care pot apărea. Cu entuziasm și energie au reușit să creioneze și să dezolte ceea ce este astăzi HR Direct Interim, iar evident misiunea lor nu a luat sfârșit!

Constantin Johnson

S-a născut și a copilărit în Paris până în anul 1998 când s-a mutat în România și a petrecut o perioadă de aproximativ 15 ani în București. A urmat alături de Maximilien și Maxime cursurile liceului francez Anna de Noailles. S-a întors apoi în Franța pentru a-și dedica următorii ani carierei militare, fiind atras de energia și provocările pe care le presupune acest domeniu exigent. Aici și-a descoperit pasiunea pentru limbile străine și resursele umane. A coordonat o serie de misiuni importante și întotdeauna a fost ghidat de spiritul de echipă și integritate, calități care l-au determinat să fie în prezent parte dintr-o nouă aventură, HR Direct Interim, într-o situație similară: coordonează o parte din proiectele din Franța și se ocupă activ de recrutare pentru acestea.

Simona Pașcău

Este din Brăila, dar s-a mutat în București odată cu începerea studiilor universitare pe care le-a urmat în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, studii atât de licență cât și de masterat cu specializarea Managementul Resurselor Umane. Pasiunea pentru domeniul uman a dobândit-o de la o vârstă fragedă, la fel ca și cea pentru sport, ambele construind o personalitate puternică și organizată. S-a ocupat pe parcursul timpului de partea administrativă a domeniului resurselor umane pentru diferite societăți. Experiența în muncă i-a adus și contacte directe cu teritoriul francez prin întreținerea unor legături active cu managerii companiilor pentru care a lucrat. În povestea HR Direct Interim a luat contact și cu partea de recrutare, dar în prezent se dedică tot domeniului administrativ și salarizare.

Elena Stan

A copilărit în Tulcea, a urmat studii de licență cât și de masterat cu specializarea Managementul Resurselor Umane la Universitatea din București. A fost pasionată încă din anii de facultate de acest domeniu, implicându-se activ în acțiuni de voluntariat și traininguri. Experiențele profesionale avute în cadrul diferitelor multinaționale în poziții administrative au făcut-o să se adapteze cu ușurință diferitelor culturi, primind astfel cu receptivitate provocarea unui mediu axat pe soluții de mobilitate. În aventura HR Direct Interim a luat contact și cu partea de recrutare, dar în prezent a revenit la ceea ce i-a atras de la bun început atenția, partea administrativă a domeniului.

Doriana Chingaru

Pasionată de domeniul resurselor umane, s-a mutat din Câmpulung în București pentru a-și continua studiile. A terminat Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, studii de licență, dar și de masterat într-o specializare dedicată problemelor sociale. A acumulat experiență în domenii precum administrativ sau juridic și și-a perfecționat în timp calitățile de comunicare și relaționare. Limba și cultura franceză au inspirat-o dintotdeauna și au ajutat-o să-și dezvolte latura creativă și pasiunea pentru lectură și literatură. Astfel, în povestea HR Direct Interim combină energia și empatia cu plăcerea de a lucra cu oameni, ocupându-se de recrutare pentru proiectele în curs.

SCRIE-NE UN MESAJ SI REVENIM CU DETALII!