Solutii pentru angajatori

Un proiect reușit începe cu o evaluare amanunțită a specificului companiei și a nevoilor de personal, urmată de o înțelegere în profunzime a atribuțiilor fiecărui angajat.

HR Direct Interim este o inițiativă cu capital franco-român pornită din dorința de a avea profesioniști aproape.

Deși cu o poveste relativ recentă, cunoaștem piața forței de muncă de peste 10 ani. Ne-au consolidat ca echipă reactivitatea, serviciile personalizate, apropierea de client, valorizarea resursei umane, flexibilitatea și..Franța!
Am pornit la drum bazându-ne pe legăturile strânse pe care le avem cu teritoriul francez, iar în prezent, pentru că fiecare proiect a reprezentat o șansă de dezvoltare a capabilităților, ne desfășurăm activitatea prin identificarea de soluții complete de punere la dispoziție de personal și de recrutare personalizată pentru diferiți clienți, atât la nivel național cât și internațional.
Un proiect reușit începe cu o evaluare amanunțită a specificului companiei și a nevoilor de personal, urmată de o înțelegere în profunzime a atribuțiilor fiecărui angajat. Selecția și evaluarea candidaților au în vedere detaliile descoperite în urma analizei tocmai pentru a ne asigura că shortlist-ul care este prezentat clientului are șanse ridicate să se muleze pe așteptările acestuia.

Agenția de muncă temporară are o contribuție importantă și în ceea ce privește acomodarea și fidelizarea muncitorilor detașați.

Activitatea noastră nu se oprește doar la angajarea propriu-zisă, ne ocupăm de tot ceea ce ține de un departament de resurse umane: documentație, declarații, dosare de personal, calcul salarial, comunicare activă cu muncitorii detașați sau client. Intermedierea pe care o propunem se bazează pe o legătură strânsă pe care vrem să o păstrăm atât cu colaboratorii noștri cât și cu personalul angajat.
De la caz la caz, avantajele pe care le presupune atragerea de forța de muncă specializată sau străină pot acoperi o sferă largă. Companiile care optează pentru angajarea prin agentul de muncă temporară pot să experimenteze strategii de dezvoltare sau de inovație, au posibilitatea de a face alegeri care să fie reversibile limitându-și costurile sau alte bariere , optimizează costul de oportunitate prin extinderea ariei de alternative a muncitorilor detașați, pot acoperi cu eficacitate lipsa de personal calificat în situații de creșteri bruște ale producției sau ale comenzilor și poate cel mai important, câștigă timp și resurse benefice dezvoltării afacerii.

SCRIE-NE UN MESAJ SI REVENIM CU DETALII!