Oportunitati de cariera

Ne desfășurăm activitatea prin identificarea de soluții complete de punere la dispoziție de personal și de recrutare personalizată pentru diferiți clienți, atât la nivel național cât și internațional.

HR Direct Interim este o inițiativă cu capital franco-român
pornită din dorința de a avea profesioniști aproape.

HR Direct Interim este o inițiativă cu capital franco-român pornită din dorința de a avea profesioniști aproape. Deși cu o poveste relativ recentă, cunoaștem piața forței de muncă de peste 10 ani. Ne-au consolidat ca echipă reactivitatea, serviciile personalizate, apropierea de client, valorizarea resursei umane, flexibilitatea și..Franța!

Am pornit la drum bazându-ne pe legăturile strânse pe care le avem cu teritoriul francez, iar în prezent, pentru că fiecare proiect a reprezentat o șansă de dezvoltare a capabilităților, ne desfășurăm activitatea prin identificarea de soluții complete de punere la dispoziție de personal și de recrutare personalizată pentru diferiți clienți, atât la nivel național cât și internațional.

Viitorul angajat se poate bucura de o serie de avantaje pe care colaborarea cu o agenție de leasing de personal i le poate furniza:

  • Garanția unui loc de muncă potrivit cu pregătirea și calificarea acestuia;
  • Rezolvarea cu promptitudine a diferitelor solicitări (documente, adeverințe, plată salarii/avansuri etc);
  • Suport în vederea unei bune integrări la locul de muncă;
  • Valorizarea colaborărilor de lungă durata și încurajarea încadrării pe diferite proiecte disponibile pentru a asigura continuitatea vechimii în muncă
SCRIE-NE UN MESAJ SI REVENIM CU DETALII!